Rüyada diken toplamak

Rüyada diken toplamak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine rivayet eder.

Rüyada diken toplamak gördüyseniz:

  • En ufak şeyi dahi büyütmeye devam etmeniz durumunda, stratejik anlamda çok büyük hatalar yapma riskiniz artabilir.

Rüyada diken ucu toplamak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, mutluluğunun da artacağına işarettir.

Rüyada diken toplamak kurulu düzenin bozulacağına, tatsızlıkların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dikenli incir toplamak yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dikenlere takılmak sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada dikenli inciri görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, güzel günlerinin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikenleri temizlemek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına inanılır.

Rüyada dikensiz kirpi görmek borçlarının çoğalacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada dikenli ot yemek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments