Rüyada dikenli çiçek görmek

Rüyada dikenli çiçek görmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, borçların biteceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikenli çiçek gördüyseniz:

  • Çıkabilecek sorunları çözebilmek için çok çaba sarfetmeniz gerekebilir.

Rüyada dikenli çiçek görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül dikeni battığını görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına işaret eder.

Rüyada eline gül dikeni batmak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada vücudundan diken çıkarmak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine işarettir.

Rüyada eline diken çıkarmak tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada dikenlerin içine düşmek gam ve keder çekmeyeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına delalettir.

Rüyada mor diken görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına alamet eder.

Rüyada dikenlere takılmak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments