Rüyada dilin şiştiğini görmek

Rüyada dilin şiştiğini görmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine alamet eder.

Rüyada dilin şiştiğini gördüyseniz:

  • Size karşı saldırılar olması mümkündür.

Rüyada dilin şiştiğini görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilinin şiştiğini görmek karlı çıkacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi dilini ısırmak bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, güzel fırsatların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada küçük dilini yutmak büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada köpek dili görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına inanılır.

Rüyada dil balığı görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yabancı dil öğrenmek maddi olanakların kötüleşeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada bebeğin dilini görmek istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments