Rüyada doktorluk okumak

Rüyada doktorluk okumak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına rivayet eder.

Rüyada doktorluk okumak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için daha fazla zaman harcamalısınız.

Rüyada doktorluk okumak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada doktor muayenesi görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına inanılır.

Rüyada göz doktoruna muayene olmak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, yetki ve söz sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kalp doktoruna gitmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, başarının düşeceğine delalettir.

Rüyada hastanede doktorla konuşmak kazancının da artacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının doktor olduğunu görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada doktordan hamile olduğunu duymak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz doktoruna gittiğini görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments