Rüyada dokunduğunu görmek

Rüyada dokunduğunu görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, maddi varlığının çoğalacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine tabir olunur.

Rüyada dokunduğunu gördüyseniz:

  • İşdeki bir değişiklik nedeniyle tuhaf bir pozisyona düşmeden önce harekete geçmelisiniz.

Rüyada ölen birine dokunmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kalbine dokunmak maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine inanılır.

Rüyada yanağına dokunmak eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağa dokunmak kalbindeki allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüze dokunmak evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye dokunmak huzurlu bir yaşama sahip olacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağaya dokunmak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments