Rüyada dolaba girmek

Rüyada dolaba girmek spor yapmaya başlanılacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, işten yana şansının açık olacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolaba girmek gördüyseniz:

  • Arzularınızın artması sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Rüyada dolabın içine girmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada dolaba girmek eve kapanıp, kendine döneceğine, aile hayatının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yeni mutfak dolabı görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir dolap dolusu kıyafet görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolap süsü görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada renkli dolap görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bez dolap görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, diplomalı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbise dolabının yıkıldığını görmek bahtının da çok parlak olacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments