Rüyada dolaba saklandığını görmek

Rüyada dolaba saklandığını görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada dolaba saklandığını gördüyseniz:

  • Son zamanlarda ona karşı gösterdiğiniz ilgisizlik onu kırmış bulunuyor.

Rüyada dolapta saklanmak hasadının tarlasında kalacağına, işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Rüyada dolaba saklanmak güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada elbise dolabına saklanmak geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulur.

Rüyada dolabın içine saklanmak yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolap arkasına saklanmak zorlukların biteceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına rivayet eder.

Rüyada dolaba saklandığını görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet eder.

Rüyada bir eve saklanmak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine işaret eder.

Rüyada yatakta saklanmak helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments