Rüyada dolgun dudak görmek

Rüyada dolgun dudak görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dolgun dudak gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde yeniliklere açıksınız.

Rüyada dolgun dudak görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişindeki dolgunun düştüğünü görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına delalettir.

Rüyada dolgunun düştüğünü görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyi dudaktan öpmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada dudak deldirmek özel hayatında sessizleşeceğine, güzel günlerle tanışılacağına yorulur.

Rüyada birini dudaklarından öpmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişmiş dudak görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine rivayet eder.

Rüyada dudak uçuklamak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments