Rüyada dolmuş durağı görmek

Rüyada dolmuş durağı görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sıkıntılarını çözeceğine, gelirin tükeneceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına delalet eder.

Rüyada dolmuş durağı gördüyseniz:

  • Belli bir karar vermeniz gerekiyorsa, üzerinde bir süre düşünmeden vermemelisiniz.

Rüyada dolmuş durağı görmek kalp kırmaya, çok büyük bir proje ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada durakta oturmak ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada durak görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada metro durağı görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işaret eder.

Rüyada durakta bekleyen insanlar görmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, ticaretinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanlış durakta inmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına delalettir.

Rüyada otobüs durağı görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada durakta görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments