Rüyada dolunaya bakmak

Rüyada dolunaya bakmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada dolunaya bakmak gördüyseniz:

  • Elinizden kaçanı düşüneceğiniz yerde yeni durumu karşılamaya gayret etmelisiniz.

Rüyada dolunaya bakmak iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına delalettir.

Rüyada dolunay ve hilal görmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine delalettir.

Rüyada parlak dolunay görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına yorulur.

Rüyada hilal ve dolunay görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu dolunay görmek bol rızık sahibi olunacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada dolunayın düştüğünü görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada ayı dolunay görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, alım gücünün artmasına inanılır.

Rüyada kırmızı dolunay görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments