Rüyada dudağa kalem sürmek

Rüyada dudağa kalem sürmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, bereketin ve karın artacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada dudağa kalem sürmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada dudağa kalem sürmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dudağa kalem çekmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada dudak kalemi görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet eder.

Rüyada dudağa ruj sürmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada dudak parlatıcısı sürmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudağına ruj sürmek işe başlanacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağa parlatıcı sürmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments