Rüyada dudağının kuruduğunu görmek

Rüyada dudağının kuruduğunu görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, malına gelecek zarara, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok zengin olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dudağının kuruduğunu gördüyseniz:

  • Olayların işe yarayan taraflarını daha da kuvvetlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada dudağının kuruduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada dudaklarının kuruduğunu görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş mısır görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına işaret eder.

Rüyada gölün kuruduğunu görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, yanlışlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş kabak görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç kurutmak zenginlik ve bolluk içinde olacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada elinin kuruduğunu görmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş ot görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments