Rüyada dudak dudağa öpüşmek

Rüyada dudak dudağa öpüşmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada dudak dudağa öpüşmek gördüyseniz:

  • Size maddi manevi desteği olabilecek resmi ya da gayri resmi kurum, organizasyon ya da kuruluşlarla çalışabilirsiniz.

Rüyada dudakta ruj görmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudak uçuklamak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudağa ruj sürmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine yorulur.

Rüyada dudakların şiştiğini görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada dudak koparmak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına işarettir.

Rüyada dudakta sivilce görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın dudağı görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah dudak görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments