Rüyada siyah dudak görmek

Rüyada siyah dudak görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işaret eder.

Rüyada siyah dudak gördüyseniz:

  • Bazı konularda zorlayıcı olmanız durumunda aynı şekilde geri dönüşler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah dudak görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada dudağının kanamasını görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, parasız kalacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek geçim sıkıntısına düşeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine inanılır.

Rüyada dudağın şişmesini görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine işarettir.

Rüyada dudaklarını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudakların yara olduğunu görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kızı dudağından öpmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments