Rüyada dudaklarına ruj sürmek

Rüyada dudaklarına ruj sürmek külfetinin ve yükünün artacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin iyi taraflarını görmeye çalışıyorsunuz.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına işaret eder.

Rüyada dudaklara ruj sürmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine yorulur.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek hayattan yana umudunun kırılacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına delalet eder.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına alamet etmektedir.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada dudağına ruj sürmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine inanılır.

Rüyada dudağa ruj sürmek sıkıntı çekeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine alamet eder.

Rüyada rujlu dudak görmek kazancının daha da artacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments