Rüyada dudaklarını güzel görmek

Rüyada dudaklarını güzel görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine tabir olunur.

Rüyada dudaklarını güzel gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda bütçenizi aşmamalısınız.

Rüyada güzel dudak görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudaklarını güzel görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına delalet eder.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, itibar edineceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek çok para kazanacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada bir kadınla dudaktan öpüşmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudaktan öpülmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada dudağa parlatıcı sürmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, maneviyata daha çok önem verileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments