Rüyada dudakta kıl görmek

Rüyada dudakta kıl görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, koltuğunun da yükseleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dudakta kıl gördüyseniz:

  • Birlikte geleceğe dönük önemli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada dudakta kıl görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada dudağında kıl çıktığını görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, masabaşı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada dudak üstünde kıl görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük dudak görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada alt dudak görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kızla dudaktan öpüştüğünü görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş dudak görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments