Rüyada dudakta kırmızı ruj görmek

Rüyada dudakta kırmızı ruj görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada dudakta kırmızı ruj gördüyseniz:

  • Bazı kişilere laf anlatmak veya bir şeyleri izah etmeye çalışmak, bir sincaptan uçmasını istemekle aynı şey olabilir.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada dudakta kırmızı ruj görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada dudağa kırmızı ruj görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına delalettir.

Rüyada dudağında ruj görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada dudakta ruj görmek yaşamının uzun olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudağına ruj sürmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments