Rüyada dudakta yara görmek

Rüyada dudakta yara görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, az maliyetle ticarete atılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dudakta yara gördüyseniz:

  • Bazı konularda zıt fikirleri olan kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada dudaklarının yara olduğunu görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, verdiği sözleri tutacağına yorulur.

Rüyada dudaklarda yara görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine tabir olunur.

Rüyada dudakların yara olduğunu görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada dudağında yara olduğunu görmek borçlarının artacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dudağın yara olduğunu görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dudak yarası görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudakta yara görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudak yara görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments