Rüyada düğünde vurulmak

Rüyada düğünde vurulmak pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara allah’ın izni ile şifa bulunacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işarettir.

Rüyada düğünde vurulmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda da sıkıntılarınız olabilir.

Rüyada düğünde vurulmak ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulur.

Rüyada silah la vurulmak sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına inanılır.

Rüyada dişe iğne vurulmak çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine inanılır.

Rüyada mideden vurulmak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada sol ayaktan vurulmak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birinin vurulduğunu görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine yorulur.

Rüyada kocasının silahla vurulduğunu görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada namaz kılarken vurulmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments