Rüyada düğününe kimsenin gelmediğini görmek

Rüyada düğününe kimsenin gelmediğini görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına işarettir.

Rüyada düğününe kimsenin gelmediğini gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz kimselere fazla güvenmeyin.

Rüyada düğünde kimsenin olmadığını görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada düğününe kimsenin gelmediğini görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kimsesizler yurdu görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş kimseden para almak çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iyi kimseleri görmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalettir.

Rüyada bir kimsenin düştüğünü görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına işarettir.

Rüyada ölü kimseyi diri görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada kimsesiz bir çocuğa yardım etmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, merdiven atlayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments