Rüyada duman rengi kedi görmek

Rüyada duman rengi kedi görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kazancının epey düşeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, mesleğinde atılım yapacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duman rengi kedi gördüyseniz:

  • Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Rüyada duman rengi kedi görmek gözyaşlarının dineceğine, maddi gücünün artacağına delalettir.

Rüyada kül rengi kedi görmek gönül kapılarının açılacağına, işlerin yavaşlayacağına işarettir.

Rüyada sigara dumanı üflemek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacadan duman görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kazancın yarı yarıya artacağına tabir olunur.

Rüyada başı dumanlı dağ görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek rakiplerini yeneceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada ağzından duman çıkmak istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dumanlı ev görmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments