Rüyada dünyanın sarsıldığını görmek

Rüyada dünyanın sarsıldığını görmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine tabir olunur.

Rüyada dünyanın sarsıldığını gördüyseniz:

  • Bir çok haber ya da mektup alabilir, çok sayıda kısa yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada dünyanın sarsıldığını görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, kısa sürecek bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada yerin sarsıldığını görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine işaret eder.

Rüyada depremle sarsılmak şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet etmektedir.

Rüyada depremde sarsıldığını görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalettir.

Rüyada evin sarsıldığını görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremde sarsılmak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ay ve dünya görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine delalet eder.

Rüyada yeniden dünyaya gelmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments