Rüyada duru suda boğulmak

Rüyada duru suda boğulmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, rızkının da çoğalacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, keyifli günler geçireceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, isabetli adımlar atacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada duru suda boğulmak gördüyseniz:

  • Üzerinize aldığınız her işte hayranlık uyandıracak başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada duru suda boğulmak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, hakkını yedirtmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada duru suda balık tutmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, heveslerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada duru suda yürümek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada duru suda yüzmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine alamet eder.

Rüyada duru suda balık görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada duru suda abdest almak işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine rivayet eder.

Rüyada duru suda yıkanmak zorluklarını aşacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalettir.

Rüyada duru nehir görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments