Rüyada düşüp ayağını kırmak

Rüyada düşüp ayağını kırmak talihin yüzlerine güleceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşüp ayağını kırmak gördüyseniz:

  • Belli başlı tartışmaların dışında kalmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada düşüp ayağını kırmak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının ayağını kırmak yeni fırsatlar sunulacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağını kırmak yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kişinin şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada ayak kırmak gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ayağını kırmak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak kırmak görmek borçları varsa ödeyeceğine, zor günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada yumurtayı düşürüp kırmak başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada düşüp kolunu kırmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, bol kazançlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments