Rüyada düşüp başını çarpmak

Rüyada düşüp başını çarpmak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, güzel işler yapacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşüp başını çarpmak gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabileceğiniz bir karar veriyor olabilirsiniz.

Rüyada düşüp başını çarpmak yalan söyleyeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başını taşa çarpmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada başını çarpmak özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada başını yere çarpmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada başı çarpmak onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada başına taş düştüğünü görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada başından bit düştüğünü görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadına çarpmak kazalardan ve belalardan korunacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments