Rüyada duvardan su sızdığını görmek

Rüyada duvardan su sızdığını görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına yorulur.

Rüyada duvardan su sızdığını gördüyseniz:

  • Para kaybınız olabilir.

Rüyada duvardan su sızdığını görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su sızdığını görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavandan su sızdığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına işarettir.

Rüyada duvardan su akması görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada duvardan su fışkırdığını görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, işini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada duvarda su görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvardan su akmak kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, övgü dolu sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvardan su çıktığını görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments