Rüyada duvardan su sızması görmek

Rüyada duvardan su sızması görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, işsiz kalmaya tabir olunur.

Rüyada duvardan su sızması gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişeleriniz varsa yavaş yavaş rahatlayabilirsiniz.

Rüyada duvarın su aldığını görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvardan akan su görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvardan su sızması görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine yorulur.

Rüyada duvara su dökmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalettir.

Rüyada duvardan su çıktığını görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada duvardan su akması görmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada duvara su serpmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments