Rüyada eğilmiş minare görmek

Rüyada eğilmiş minare görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, çirkin sözler işitileceğine, kapanan kapıların açılacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada eğilmiş minare gördüyseniz:

  • Ne kadar akışına bırakırsanız, o kadar fazla sonuç alabilirsiniz.

Rüyada eğilmiş minare görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil minare görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, küs arkadaşların barışacağına rivayet eder.

Rüyada uzun minare görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada minareden atlamak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski minare görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına alamet eder.

Rüyada minare cami görmek mutsuz olacağına, umutların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada minareden inmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkılan cami minaresi görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments