Rüyada ekilmiş yeşil tarla görmek

Rüyada ekilmiş yeşil tarla görmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada ekilmiş yeşil tarla gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerleme cesareti toplamaya çalışırken elinize geçen fırsatı kaçırabilirsiniz.

Rüyada ekilmiş yeşil tarla görmek dünya malının çoğalacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet eder.

Rüyada ekilmemiş tarla görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalettir.

Rüyada ekilen tarla görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine delalettir.

Rüyada tarlaya tohum ekildiğini görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine alamet eder.

Rüyada tarla ekildiğini görmek geniş geniş yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalet eder.

Rüyada tarla ektiğini görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tarlaya tohum ektiğini görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments