Rüyada eksik basamak

Rüyada eksik basamak aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, işinde zarar edeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada eksik basamak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle olumlu olmanız sayesinde onlara son derece çekici geleceksiniz.

Rüyada eksik basamak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada tahta basamak kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, kendi çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak aile bireylerinin arasının açılacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada merdiven basamakları görmek başarıya giden yollarının açılacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada merdiven basamaklarından çıkmak günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada taş basamak sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç basamaklı sayı görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments