Rüyada ekstazi görmek

Rüyada ekstazi görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekstazi gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kişisel veya işle ilgili değişiklikler yapmak doğru olmayabilir.

Rüyada çiçek ekildiğini görmek kudreti ve cesareti bulacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalettir.

Rüyada ekilmiş toprak görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına delalet eder.

Rüyada ek görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekilen tarla görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına yorulmaktadır.

Rüyada domates ekildiğini görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine rivayet eder.

Rüyada ceviz ektiğini görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına inanılır.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının çiçek ektiğini görmek helal kazanç elde edileceğine, evlatlarının hayırlı olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments