Rüyada el koklamak

Rüyada el koklamak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, itibarının ve makamının artacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada el koklamak gördüyseniz:

  • Karşı taraf aslında sizin duymak istediğiniz şeyleri söylemiyor olabilir.

Rüyada el koklamak toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada gül suyu koklamak can bulacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına alamet eder.

Rüyada sarılmak koklamak zahmete düşeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annemi koklamak çarelere kavuşacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalet eder.

Rüyada boyun koklamak daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada ölü koklamak gelirin tükeneceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Rüyada çıra koklamak eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kan koklamak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, korkularından kurtulacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments