Rüyada el okşamak

Rüyada el okşamak kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine alamet eder.

Rüyada el okşamak gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözlerin, karşınızdaki insanın elinde olmayan sebeplerden kaynaklandığını bilmeniz gerekiyor.

Rüyada elini okşamak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada eli okşamak uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına alamet eder.

Rüyada el okşamak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin elini okşamak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin saçını okşadığını görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek başını okşamak güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine yorulur.

Rüyada atı okşamak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yüzü okşamak bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments