Rüyada el parmaklarını görmek

Rüyada el parmaklarını görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına, çok dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada el parmaklarını gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü kişiler ya da kapasitenizin üzerindeki uğraşlar karşısında mücadele vermek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada el parmağının koptuğunu görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ el baş parmak insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada elinde fazla parmak görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada fazla el parmağı görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada el ve parmak görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada altı parmaklı el görmek dünya hayatında huzurlu olmaya, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments