Rüyada el sıkışmamak

Rüyada el sıkışmamak sorunların çözüme kavuşacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına yorulur.

Rüyada el sıkışmamak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla veya yakınlarınızın sağlıklarıyla ilgili problemler söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada birinin elini sıkı sıkı tutmak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kadınla el sıkışmak çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına delalettir.

Rüyada ölmüş biriyle el sıkışmak uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına tabir olunur.

Rüyada elini kapıya sıkıştırmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada patronla el sıkışmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, işlerin kara geçeceğine delalet eder.

Rüyada başbakan el sıkışmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına alamet eder.

Rüyada ölü biriyle el sıkışmak bir süre zorluk çekeceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments