Rüyada el tırnağını kesmek

Rüyada el tırnağını kesmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada el tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Anlatmak istediklerinizi tam düşünmeden konuşmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada el tırnağını kesmek ticaret adamı (kadını) olacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulur.

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada el tırnağı kesmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada el tırnaklarını kesmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün tırnak kesmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments