Rüyada el tırnağının koptuğunu görmek

Rüyada el tırnağının koptuğunu görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, endişelerinin son bulacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, kendisini iyi hissedeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada el tırnağının koptuğunu gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmelisiniz.

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına inanılır.

Rüyada el tırnağı görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet eder.

Rüyada el tırnağının kırıldığını görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına yorulur.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine işaret eder.

Rüyada el tırnaklarını görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada el tırnağını uzun görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments