Rüyada elde nasır görmek

Rüyada elde nasır görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elde nasır gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya meyillisiniz.

Rüyada elde nasır görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak altında nasır görmek yeni bir çevre edinileceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada elleri nasırlı görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine delalet eder.

Rüyada ayak nasırı görmek kazancının eksileceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine inanılır.

Rüyada nasır temizlemek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağın altında nasır görmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak nasırı temizlemek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına inanılır.

Rüyada nasırdan kurtulmak hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments