Rüyada eli silahlı birini görmek

Rüyada eli silahlı birini görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada eli silahlı birini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler yüzünden üzülebilirsiniz.

Rüyada polisin elinde silah görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde silahla gezmek bir sebeple çok zorlanacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde silah olmak gergin olacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada silahı başkasının elinde görmek sevilen birinin geleceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine yorulur.

Rüyada elinde silah olduğunu görmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada eli silahlı asker görmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına yorulur.

Rüyada silah elinde görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eli silahlı adamlar görmek allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments