Rüyada polisin elinde silah görmek

Rüyada polisin elinde silah görmek karanlıkların aydınlanacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına tabir olunur.

Rüyada polisin elinde silah gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı titiz davranmanızdır.

Rüyada polisin elinde silah görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah polis görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada polis silah görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı polisler görmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis ve silah görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet etmektedir.

Rüyada polise silah vermek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına işarettir.

Rüyada polise silah yakalatmak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahlı polis görmek kinin ve nefretin son bulacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments