Rüyada elimi kesmek

Rüyada elimi kesmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, bahtın açılacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hep dinç ve genç kalacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada elimi kesmek gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Rüyada elimi kesmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına delalettir.

Rüyada elimde bir tutam saç görmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada elime kına yakmak eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada elimde çiçek görmek böyle işlere kalkışacağına, faydalı şeyler yapacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin elimi ısırdığını görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret eder.

Rüyada elimde bebek görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada elimde sopa görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada elimi yıkamak hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, eşyaların yenileneceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments