Rüyada elinde kurşun görmek

Rüyada elinde kurşun görmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, kar sağlayacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada elinde kurşun gördüyseniz:

  • İşinizi veya genel anlamda hayatınızı ilgilendiren konularda tamamen farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada elinde kurşun görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine işarettir.

Rüyada kurşunu eline almak her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabanca ve kurşun görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, yanlış yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağından kurşun yemek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşunlanmak vurulmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşunla vurulup ölmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla kurşun atmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşun deliği görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments