Rüyada eline çok para geçmek

Rüyada eline çok para geçmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eline çok para geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gücünüzü sınayabilir.

Rüyada eline çok para geçmek hastalığının düzeleceğine, işveren koltuğunda oturacağına tabir olunur.

Rüyada eline para geçmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada el öpüp para almak rahatının ve gelirinin artacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada başkasının elinde para görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde çok para görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ölünün elinde para görmek renk ve eğlence geleceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın elinde para görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine inanılır.

Rüyada başkasının elinde kağıt para görmek birikmiş parasının olacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments