Rüyada elini dışkıya sürmek

Rüyada elini dışkıya sürmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, insanlara iyilik yapmaya, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada elini dışkıya sürmek gördüyseniz:

  • Akılda tutmakta fayda var.

Rüyada elini dışkıya sürmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine inanılır.

Rüyada hacerül esvede el sürmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ellerine oje sürmek ünleneceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin eline kına sürmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada elini toprağa sürmek hep dua edeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ellerine krem sürmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, ömrün uzun olmasına alamet eder.

Rüyada eline krem sürmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments