Rüyada elinin büyüdüğünü görmek

Rüyada elinin büyüdüğünü görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalet eder.

Rüyada elinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarıyla ilişki kurma çabasında olacaksınız.

Rüyada ellerinin büyüdüğünü görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya alamet etmektedir.

Rüyada elinin büyüdüğünü görmek karşılıksız bırakmayacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada büyüden kurtulmak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun büyüdüğünü görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ağaç büyüdüğünü görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına inanılır.

Rüyada burnunun büyüdüğünü görmek yorulacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada bitkilerin büyüdüğünü görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebek büyütmek rızkının kesilmeyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments