Rüyada elinin uzadığını görmek

Rüyada elinin uzadığını görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, zararın telafi edileceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada elinin uzadığını gördüyseniz:

  • İstediğiniz kişiye dönüşme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada elinin uzadığını görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine işarettir.

Rüyada el tırnaklarının uzadığını görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, özlem gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının sakalının uzadığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kirpiğin uzadığını görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada kıllarının uzadığını görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kılların uzadığını görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına delalettir.

Rüyada çenenin uzadığını görmek mutlu olunacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments