Rüyada elleri çürümek

Rüyada elleri çürümek büyük bir ortaklığa girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, kendisini iyi hissedeceğine, adını aklamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada elleri çürümek gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyen kimseler var.

Rüyada elleri çürümek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinin çürüdüğünü görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına işarettir.

Rüyada elin çürüdüğünü görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişinin çürüdüğünü görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, güven kaybına uğrayacağına yorulur.

Rüyada dişi çürümek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına alamet eder.

Rüyada ayağının çürüdüğünü görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun dişinin çürüdüğünü görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işaret eder.

Rüyada dişlerinin çürüdüğünü görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments