Rüyada elleri zincirli görmek

Rüyada elleri zincirli görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elleri zincirli gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını algılama biçiminiz meslektaşlarınızınkinden ya da yakınlarınızınkinden farklı olabilir.

Rüyada elinde zincir görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalettir.

Rüyada elleri zincirli görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hasretliğin biteceğine inanılır.

Rüyada koluna altın zincir takmak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada boğazında altın zincir görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada kırık zincir görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok büyük borçlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın zincir taktığını görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın zincir koparmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada zincirle dövülmek rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments