Rüyada ellerini lekeli görmek

Rüyada ellerini lekeli görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, yüklü siparişler alacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerini lekeli gördüyseniz:

  • Olan biten olumsuz gelişmelerveya bazı aksilikler aslında ortaya daha mükemmel sonuçlar çıkması için koşulları oluşturmanızı sağlayabilir.

Rüyada ellerini lekeli görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada elinde leke görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada el üzerinde leke görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, büyük başarıla kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğum lekesi görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine alamet eder.

Rüyada lekeli kumaş görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına yorulur.

Rüyada lekeli halı görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada dilinde leke görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kıyafetinde leke görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments